MODERNISM: Documentarele artelor grafice romanesti

Posted on 13 decembrie 2018

0


Documentarele artelor grafice romanesti & BD produse de Modernism.ro sunt prezentate sub forma de interviuri video si serii fotografice documentare in domeniile romanului grafic, benzii desenate, animatiei, caricaturii, ilustratiei de carte, graficii de afis si revista, online pe https://www.modernism.ro/category/arte-grafice-bd/

Modernism.ro, revista-platforma online de promovare a culturii contemporane romanesti, lansata in 2009, care sustine, promoveaza si expune artisti romani contemporani, creativi romani, evenimente culturale de anvergura, proiecte bilaterale si internationale din toate domeniile culturii contemporane, cu accent pe artele vizuale, a produs proiectul editorial „Documentarele artelor grafice romanesti”. Acesta propune crearea de documentare in format media, prin care se investigheaza, sub forma interviului luat unor artisti si personalitati, domeniile romanului grafic, benzii desenate, animatiei, caricaturii, ilustratiei de carte, graficii de afis si revista.

Revista-platforma Modernism.ro are o componenta cantitativa consistenta  – indexarea in cei 9 ani de existenta a peste 1.200 de artisti contemporani din cei peste 5.000 prezentati in cadrul articolelor sale. Are peste 18.600 de articole publicate si peste 98.000 de materiale media foto si audio. Arhiva video depaseste 200 de filme cu si despre artisti.

Detalii atasate si la link
https://www.modernism.ro/2018/12/11/documentarele-artelor-grafice-romanesti-bd-modernism-ro/

Reclame
Posted in: CULTURA