G-SLOT: Combaterea consumului excesiv de jocuri de noroc

Posted on 11 august 2018

0


In urma incidentului  petrecut  vineri seara,  3 august 2018, in jurul orelor 21,  la Game World Bucurest Mall,  in urma caruia, Presedintele Asociatiei Gameslot, a  fost hartuit cu buna stiinta si dat afara din sala, de catre agentii de paza, la ordinul sefului de sala, Asociatia Gameslot apreciaza ca  este vorba de o forma de discriminare. Motivele invocate de Reprezentantul legal al operatorului economic, Game World Romania SRL,  D-nul Torok Attila, in mai multe discutii private cu presedintele GAMESLOT,  sunt de-a dreptul halucinante. 

Sustinerea neconditionata a programului ,,Joc Responsabil”, organizarea mitingului din data de 15 septembrie 2017, in fata ONJN, de constientizare a pericolului, privind dependenta de jocuri de noroc, pozitiile sale pubice in mass–media fata de intreaga industrie a jocurilor de noroc, semnalarea autoritatilor, de faptul ca, in sala de la Game World Mall Vitan sunt diversi camatari care dau bani cu camata jucatorilor cu stirea managerului cazinoului, d-nul Torok Attila, Indrumarea Jucatorilor cu probleme catre programul Joc responsabil, sunt doar cateva dintre motivele discriminatori pentru  care, membrul  si presedintele asociatiei Gameslot, are interdictie in tot lantul de  SALI DE JOCURI  apartinand societatii Game World Romania SRL.

Stim ca deranjam foarte mult, mai stim ca putem strica anumite afaceri ilegale, dar, trebuie sa intelegeti ca, presedintele nostru, D-nul  Pietro Scepchin,  s+a implicat foarte mult, in implementarea unor masuri de combatere a consumului excesiv de jocuri de noroc in cadrul lantului de Sali de jocuri, apartinand grupului Game World, iar camatarii in salile de jocuri, dincolo de faptul ca ne ingreuneaza munca, prezenta lor in salile de jocuri si in proximitatea acestora, contravin, principiului de joc responsabil. In acest context,  Asociatia Gameslot, cu toate riscurile asociate ce decurg din asta,  isi va asuma toate bataliile cu operatorii , in interesul consumatorilor de jocuri de noroc.

Din pacate, abuzurile celor de la Game World, nu se opresc aici. In aceiasi seara, la 15 minute distanta, un alt client al acestui operator, a fost ridicat de catre un agent de paza si data afara ca ultimul infractor, pe motiv ca este amic cu Presedintele Gameslot, D-nul Pietro SCEPCHIN.

Avand in vedere, cele intamplate in data de 3 august 2018, D-nul Pietro SCEPCHIN, a inaintat o plangere penala impotriva Game World Romania SRL, totodata, in perioada imediat urmatoare, va sesiza, Consiliul National pentru Combaterea Discriminari (C.N.C.D.) cu privire la faptele de discriminare. In plus de asta, se va adresa si cu plangere in instanta, urmand a solicita, repunerea partilor in situatia anterioara interdictiei abuzive, si daune morale simbolice in cuantum de 1 Leu. Mai mult decat atata, Asociatia Gameslot, intentioneaza sa demareze, in perioada urmatoare, o campanie de informare a jucatorilor, cu privire la drepturile pe care le au in calitate de consumatori.

Reclame
Posted in: SOCIAL