PARCUL TEI: Distracții gratuite pentru toți copiii

Posted on 30 mai 2017

0


Din nou, Primăria Sectorului 2 se gândește la cei mici și le oferă, gratuit, posibilitatea de-a petrece o zi de neuitat în compania spectaculoaselor echipamente de distracţii din Parcul de agrement Tei. Roata mare, cu cei 63 de metri înălţime, Roller Coaster-ul, Caruselul, Roata mică, maşinuţele electrice, lanţurile şi Casa Groazei, aflate în aşteptarea celor mici vor funcţiona, gratuit, după următorul program:

•        Luni – vineri – între orele 10.00 – 21.00,

•        Sâmbătă – duminică şi în zilele de sărbători legale – între orele 10.00 – 22.00,

•        Miercuri, 7 iunie – închis pentru revizie.

        Menționăm că accesul la echipamentele de distracții se va face astfel:

1.      Copiii sub 5 ani, au acces gratuit la Roata mare și la Roata mică,  numai însoţiţi de un adult;

2. Persoanele adulte, care însoțesc copiii de la centrele sociale ale sectorului 2, au acces gratuit la toate echipamentele;

3. Însoțitorii grupurilor organizate de peste 20 de persoane (grădiniţe, şcoli, turişti etc) vor beneficia de reducere de 50 %.

Proiectul Primăriei Sectorului 2 se desfăşoară în perioada 1 iunie – 6 iunie 2017 şi reprezintă cadoul pe care Administraţia Publică Locală sector 2 îl oferă celor mici cu speranța că aceștia vor petrece câteva ore de neuitat într-o atmosferă de basm. Prin acțiunea de marketing, de tip sampling, Primăria Sectorului 2 vine în întâmpinarea celor mici de Ziua Internațională a Copilului, zi ce constituie un mare prilej de sărbătoare și bucurie. Din motive de siguranță în exploatare, în cazul în care vremea va fi nefavorabilă, echipamentele de distracții vor fi oprite de la funcționare, excepție făcând Casei Groazei.

Reclame
Posted in: ADMINISTRATIE