Street Delivery 2017 deschide străzile „Grădini posibile”

Posted on 5 mai 2017

0


Ajuns la ediția a XII-a, festivalul de arte și urbanism Street Delivery vorbește anul acesta despre spațiile verzi din oraș sub tema GRĂDINI POSIBILE. În București, evenimentul se desfășoară în perioada 9-11 iunie și își propune să aducă în prim-plan locuri și proiecte care fac capitala mai verde.

Oricine are idei pentru un oraș mai bun este invitat să propună moduri prin care zona din jurul străzii Arthur Verona poate fi transformată într-o grădină de proiecte, într-o oază verde improbabilă a Bucureștiului. Proiectele sunt așteptate pe site-ul http://street.delivery până în 11 mai 2017, la ora 23:59.

Spre deosebire de edițiile anterioare, Street Delivery 2017 se desfășoară succesiv în cele șase orașe participante, pe parcursul a trei săptămâni din iunie. Se creează astfel un traseu pentru cei interesați să descopere formele pe care festivalul le ia în fiecare spațiu în parte: București: 9-11 iunie | Timișoara: 16-18 iunie | Iași: 16-18 iunie | Cluj-Napoca: 17-18 iunie | Baia-Mare: 23-25 iunie | Bacău: 23-25 iunie.

Criterii de selecție a proiectelor înscrise:
1) Respectarea temei în moduri creative
2) Accentuarea interacțiunii cu publicul și a ideii de spațiu urban (activități, ateliere, dezbateri)
3) Prioritizarea proiectelor cu o viziune care depășește cele 3 zile în care ne recuperăm spațiul public
4) Creșterea calității vieții în oraș

 

Reclame
Posted in: TIMP LIBER