EXPO: Cum arată bătrânețea anului 2016?

Posted on 29 noiembrie 2016

0


expozitia-footo-lumini-si-umbreCum arată bătrânețea în România anului 2016? Confederația Caritas România și Asociația C.A.R.P. „Omenia” București răspund la această întrebare prin expoziția itinerantă „Lumini și umbre în viața seniorilor” ce își continuă drumul, fiind găzduită în perioada 21.11.2016-04.12.2016, în sediul Facultății de Sociologie și Asistență Socială, din Str. Schitu Măgureanu, nr. 9, București.

20 de fotografii inedite și impresionante, realizate de fotograful Daniel Adrian Mandache surprind ipostazele diverse ale vieții la vârsta a treia, din România. Prin această inițiativă, organizatorii trag un semnal de alarmă reprezentanților autoritățiilor publice, Mass-Mediei, opiniei publice asupra problemelor reale cu care se confruntă persoanele vârstnice, dar și asupra potențialului pe care aceștia îl au din punct de vedere al experienței personale, profesionale și sociale.

Expoziția “Lumini și umbre în viața seniorilor s-a bucurat deja de un număr mare de vizitatori, în luna octombrie, când a fost găzduită la Biblioteca Națională a României. În cadrul vernisajului, seniori, dar și exponenți ai generațiilor mai tinere au făcut un exercițiu de imaginație privind fotografiile impresionante, care prezintă atât cadrul unei bătrâneți „altfel”, demne și pozitive, ce servește ca exemplu, cât și situația dramatică în care se află milioane de vârstnici din România, care trăiesc în singurătate, izolare și sărăcie. DETALII

 

 

Reclame
Posted in: TIMP LIBER