PREMIERĂ: Glenn Miller Orchestra, în concert la Bucureşti

Posted on 24 noiembrie 2016

0


glenn-miller-timeScena Ateneului Roman se va transforma intr-un templu al erei SWING, care readuce la viata armoniile muzicale din periada anilor ’30-‘40! “It’s Glenn Miller Time!”, cel mai nou turneu al orchestrei, care va dura doi ani si care va poposi in 130 de tari, ajunge inclusiv in Romania, pentru prima oara. Pretul unui bilet va fi de 450 lei.

THE WORLD FAMOUS GLENN MILLER ORCHESTRA, dirijor Will Salden, pentru prima data in concert, pe 11 MARTIE, intr-un decor de gala la Ateneul Roman, incepand cu ora 20.00!  Portile se vor deschide de la ora 19.00! “It’s Glenn Miller Time!”, indemnul la care toti iubitorii de muzica veche ar trebui sa raspunda prezent si pe care ar trebuie sa-l imbratiseze cu neastampar! Un spectacol ce fara doar si poate defineste viata si cultura americana din perioada anilor ‘30-‘40, un concert ce aduna mult prea celebrele piese Sweet & Swing compuse de legendarul GLENN MILLER.

The World Famous Glenn Miller Orchestra cu muzicienii din Big Band, sub bagheta dirijorului Will Salden, va prezinta in premiera in Romania un eveniment Sweet & Swing absolut complesitor, care va bucura toate categoriile de varste. Fiecare muzician al orchestrei este un artist prin excelenta si acest fapt este dovedit cu fiece concert! Vocalistii band-ului vor oferi un goose-bumps memorabil in acord cu minunatele compozitii scrise de legenda erei Swing, Glenn Miller. Momentul special al serii Swing de la Ateneul Roman va avea in centrul atentiei astrul mult prea visat, cantat si recitat, LUNA: “Moonlight Serenaders” & “Blue Moon”.

Glenn Miller a fost cel mai bine vandut artist in perioada 1939-1943. Cu o reputatie al unui personaj destul de complicat si unul dintre cei mai talentati oameni de afaceri care a condus vreodata o orchestră de jazz, Glenn Miller este considerat si astazi unul dintre principalii artisti-cult din industria muzicala a tuturor timpurilor. Printre cele mai cunoscute compozitii ale sale se numara „In the Mood”, „Moonlight Serenade”, „Pennsylvania 6-5000”, „Chattanooga Choo Choo”, „A String of Pearls”, „At Last”, „(I’ve Got a Gal In) Kalamazoo”, „American Patrol”, „Tuxedo Junction”, „Elmer’s Tune” si „Little Brown Jug”. DETALII

 

Reclame
Posted in: TIMP LIBER