VEGANI: Raw Generation Expo. Intrarea liberă pentru o viaţă sănătoasă!

Posted on 3 octombrie 2012

0


Pe 7 octombrie 2012, în Sala Expo de la Rin Grand Hotel în București, se va desfășura a cincea ediție națională Raw Generation Expo. Această expoziție a fost și este primul eveniment național din România care promovează alimentația “raw food”. Primele patru ediții au avut un mare succes, bucurându-se de prezența a mii de oameni și a mass-mediei importante din România. Suntem mândrii să anunțăm că toate edițiile au fost realizate fără ajutorul sponsorilor, cu fonduri proprii.

Expoziția este organizată de Ligia Pop (ligiapop.com), Raw Chef, câștigătoarea premiului internațional YouTube Next Chef, autoarea a trei cărți despre raw food, “Rețete Vegane Fără Foc”, “Deserturi Pentru Părinți și Copii Sănătoși” și “Germeni și Vlăstari: Surse de Sănătate și Energie” și gazda show-ului “Ligia’s Kitchen®”.

Raw Generation Expo va fi deschis publicului începând cu ora 10 până la ora 20 iar intrarea va fi gratis. Vom avea 61 de expozanți care vor oferi vizitatorilor o gamă largă de produse pentru o viață și dietă sănătoasă. Vor avea loc in trei sali diferite prezentări despre raw food și o viața sănătoasă, workshops și un bufet inedit cu specialități raw food. Programul întreg al activităților plănuite este atașat separat. Ȋn cadrul expoziției, la ora 12:30, va avea loc lansarea cărții “Rețete Vegane Fără Foc”, Ediția IV, publicată de editura Curtea Veche.

Reclame
Posted in: SANATATE