CROS: Restricţii de circulaţie pentru Maratonul Raiffeisen Bank

Posted on 3 octombrie 2012

0


Asociația Bucharest Running Club informează că în intervalul 6-7 octombrie 2012 va organiza a cincea ediție a Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon, cu punctul de Start/Sosire – Piața Constituției. Ediția 2012 se desfășoară pe un traseu stradal securizat și închis circulației auto pe o distanță de 21 km.

Traficul va fi închis sâmbătă, 6 octombrie între orele 8.00 și 14.00 pe bd Unirii între Piața Constituției și intersecția cu Regina Maria, doar pe sensul către Piața Unirii, iar duminică, 7 octombrie, circulația auto este restricționată  între orele 5.00-17.00   pe traseele amintite mai jos:

Pentru Cursele Competitive VW (42km, 21km și ștafetă):  Piața Constituției;  Bulevardul Libertății între  Piața George Coșbuc și Splaiul Independenței; bd Unirii  pe toată lungimea; bd Decebal pe toată lungimea; bd. Basarabia de la Piața Muncii (Hurmuzachi) pâna la intersecția cu  bd. Chișinău; zona Național Arena; bd Națiunile Unite; strada Halelor; Splaiul Independenței pe ambele maluri ale Damboviței între Pod Eroilor/ Știrbei Vodă și Piața Unirii;  Calea Victoriei între intersecția cu Splaiul Independenței și  cea cu Ion Câmpineanu.  

Pentru Cursa Populară Gillete (3,5 km): străzile  din jurul Palatului Parlamentului  respectiv bd Libertății, Calea 13 Septembrie, strada Izvor, bd Națiunile Unite. De asemenea, în intervalele orare mai sus menționate, liniile de transport în comun care trec pe aceste trasee vor fi deviate.

Harta traseelor competiției poate fi  vazuta  pe http://bucharest-marathon.com/traseu

Raiffeisen Bucharest International Marathon este organizat în colaborare cu Federația Română de Atletism, Primăria Generală a Municipiului București, Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret, Comitetul Olimpic și Sportiv Român alături de alte organizații și instituții. 

Despre Bucharest International Marathon (BIM) și Bucharest International Half Marathon (BIHM)

Începând cu anul 2008, Bucureştiul a fost inclus în circuitul internaţional al maratoanelor, alăturându-se astfel celorlalte capitale europene care găzduiesc astfel de competiţii în fiecare an. În 2012 a avut loc și prima ediție a Petrom Bucharest International Half Marathon. BIM și BIHM sunt acreditate și înscrise în calendarul internațional al AIMS (Asociația Internațională de Maratoane și Semi-maratoane). Ediția 2011 a Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon a reunit 6000 de participanți, au fost oferite peste 150 de premii și  au vizitat Bucureștiul câteva sute de turiști străini, sportivi amatori. Site-urile oficiale ale Asociatiei Bucharest Running Club sunt  www.bucuresti-maraton.ro, www.bucuresti21km.ro, www.voluntarinsport.ro.

Reclame
Posted in: TIMP LIBER