S.O.S: Ambulanţă Socială şi Gardă Civică Voluntară în Sectorul 2

Posted on 3 februarie 2012

0


Având în vedere condiţiile meteorologice nefavorabile din aceste zile şi faptul că se anunţă înrăutăţirea vremii, primarul Neculai Onţanu a stabilit, pe lângă programul de deszăpezire şi combaterea poleiului, următoarele măsuri suplimentare de ajutorare a persoanelor din locuinţă, nedeplasabile sau cu probleme de sănătate majore:

1. Echipajele Ambulanţei Sociale ale Primăriei Sectorului 2 formate din medici, asistenţi medicali şi asistenţi sociali, sunt prezente ziua şi noaptea pentru a acorda asistenţă medicală pre şi post spitalicească, celor care au probleme de sănătate şi au nevoie de îngrijiri medicale urgente. Ambulanţele vor pleca la solicitări din faţa Primăriei Sectorului 2. Cei care doresc acest serviciu pot apela la numărul de telefon – 0727.300.453 – Serviciul de ambulanţă socială a Primăriei Sectorului 2.

2. Echipele de intervenţie ale Gărzii Civice Voluntare a Primăriei Sectorului 2 vor interveni de mâine, 4 februarie a.c., la cerere, între orele 09.00 – 17.00 la domiciliul persoanelor cu probleme de sănătate sau nedeplasabile pentru a le cumpăra contra cost, alimente de strictă necesitate (pâine, lapte, alte alimente necesare, medicamente) în vederea traversării acestor zile cu intemperii majore. Echipele Gărzii Civice de voluntari a Primăriei Sectorului 2 vor lucra în două schimburi şi sunt prezente începând de mâine dimineaţă, de la ora 08.30, la sediul Primăriei Sectorului 2 din strada Chiristigiilor numerele 11 – 13 în aşteptarea eventualelor solicitări. Pentru a obţine acest serviciu, Gărzile Civice Voluntare a Primăriei Sectorului 2 pot fi contactate la următorul număr de telefon – tel verde gratuit – 0800.800.386.

Reclame
Posted in: SOCIAL